Пијано бар “Свети Никола”

Информација

  • Лесна

Опис

Се наоѓа во самиот центар на Сандански, пијано барот нуди рафинирана атмосфера и атрактивна музичка програма. Секоја недела можете да го покажете вашето караоке пеење како дарба , во среда да се приближи до руската душа, а во четвртокот да сте на ретро забава

Адреса: СПА хотел „Св Никола“, плоштад Бугарија

Тел. (0746) 330 35

Работно време:

Среда до недела: 22:00 до 04:00

Четврток: 21:00 – 04:00