Пейнтбол

Информација

  • Лесна
  • Минимален број - 10 лица

Опис

Пейнтбол се смета за еден од најпопуларните, возбудливи и предизвикувачки спортови низ светот. Тоа се практикува од страна на милиони мажи и жени од различни возрасти и начин на живот. Честа меѓу нив е силниот натпревар. Откако ќе влезете во играта ќе ги заборавите вашите секојдневни грижи и проблеми. Доведете ги вашите пријатели за пријателска и забавна игра.

ПРОГРАМА

Пристигнување на центарот за рафтинг. Инструкции за правила на игра, како и за безбедноста. Опремата е дадена и тимовите се поделени. По 100 топки се исцрпени, имате можност за дополнително купување, по што играта продолжува.

Минимален број на учесници: 10 лица