Ноќен клуб„Night Life”

Информација

  • Лесна
  • 23:00 - 06:00

Опис

Се наоѓа во центарот на градот Сандански, плоштад „Бугарија“

Понуди:

Резервации
Состанок на влезот во пабот
Добро место за групи
Кетеринг
Организирање на сите видови на празници
Фолк партија со гостин – изведувач
Фејсбук Ноќен клуб Ноќен живот Сандански

Мобилен телефон: 0894 919897