Ноќен клуб„Massa Club“

Информација

  • Лесна
  • 23:00 - 06:00

Опис

Се наоѓа во комплекс „Медите“

MASSA CLUB е идеално место за забава и незаборавни ноќи. Софистицираниот и модерен амбиент добпинесува да се чувствувате посебно, уживајќи во добрата музика и богатата разновидност на алкохолни пијалоци, коктели и омилени пијалаци.

Мобилен: 0886 565 656

Ел. пошта: massa@hotelmedite.com