Ноќен клуб„Jukebox“

Информација

  • Лесна
  • 23:00 - 06:00

Опис

Се наоѓа на булеварот Слобода 7

Мобилен: 0878 299903

Фејсбук: Музичка куќа “Јукебокс” – Сандански