Масовна патување за деца и млади “Без дроги”

Информација

  • Лесна
  • Неограничен број на учесници

Опис

Организатори: Спортски клуб Пирин орел предводен од Николај Бојчев под покровителство на Општина Сандански

Кога: октомври

Пат:

Старт – плоштад Бугарија во Сандански

Прва фаза – град Сандански – село Ново Делчево – село Спатово – с. Склаве

Втора фаза – с. Склаве – с. Ново Делчево – град Сандански