Кајак

Информација

  • Средна
  • Минимален број на учесници - 6

Опис

За оние кои сакаат да кајак во регионот на Сандански, ние ја нудиме оваа можност покрај реката Струма.

За разлика од полицата, кајак овозможува помалку луѓе (2 лица) да ја почувствуваат моќта на реката од пократко растојание.

Времетраењето на веслањето е околу 2 часа.

Минимален број на учесници: 6 лица