Hotels


АПАРТМАН “ЛИЛЈАНА“

ул. Маршал Тито бр.96 Берово Лилјана Никовска тел. +389 77 565 117 e-mail: suzana.nikovska@yahoo.com Во самиот центар на градот, наспроти  црвката  Рождество на Пресвета Богородица се наоѓа Апартман “ЛИЛЈАНА“.  Апартманот расплага со две соба од кои едната поседува два брачни кревети. Секоја соба има ТВ со кабелска програма, заедничка кујна, дневен простор и една заедничка бања. […]


View Details


АПАРТМАН “АНИКА“

Данче Пипонска ул. 29-ти Ноември Берово тел.070/354-063 skype: katerina.piponska   Апартманот Аника е сместен на 100 метри од центарот на Берово и истиот нуси сместување на 4 лица во 2 двокреветни соби опремени со телевизори со кабловска. Апартманот е со опремена кујна, ВЦ, посебен влез и можност за користење на дворното место.


View Details


АПАРТМАН “МАЈА“

Маја Двојаковска Моб:             +38970354980 Моб:             +38970213086 Тел:             +38933471467 Домашна Адреса: ул”Јане Сандански” бр.33 Берово е-мail: akdberovo@t-home.mk Апартман “Маја” се наоѓа на само 150m од центарот на Берово во близина на градскиот пазар. Има посебен влез за туристите што овозможува потполна дискреција и нуди цел кат на располагање. Апартманот е со добро опремена кујна, купатило и две […]


View Details


“НЕГРЕВСКА КУЌА“

Виктор Поповски Ул„Задарска“ бб Берово тел. +389/070 213 722 Негревска куќа се наоѓа во близина на Градскиот пазар и Автобуската станица во Берово. Има капацитет за сместување на вкупно четири лица во две двокреветни соби на поткровје. Собите имаат сопствена бања и телевизор. Посетителите може да го користат дворот за престој на чист воздух и рекреација. По […]


View Details


ВИЛА „КЕРПИЏИК“

Чичаковска Лилјана Берово – Ширината тел. +389/071 469 844 На само еден километар од Берово, на патот кон с.Владимирово, се наоѓа вилата Керпиџик. Сместена е на простран имот, опкружена со зеленило и цвеќиња. Вилата располага со вкупно 8 легла, во два пространи апартмани на прв и втор кат со по 4 легла и можност по потреба дополнително […]


View Details


АПАРТМАН “БИЛЈАНА“

Билјана Рабаџиска ул „Кирил и Методи“ бр 6 кај манастирот Св Архангел Михаил Тел. +389 75/206 778 , +389 33/471 879 e-mail: bibir@mail.com.mk Во непосредна близина на х.Манастир и манастирскиот комплекс Св.Архангел Михаил се наоѓа прекрасен луксузно опремен апартман во сопственост на Билјана Рабаџиска. Апартманот нуди сместување за вкупно 7 лица, во една двокреветна, една трокреветна и […]


View Details