Механа „Булгаре”

Механи в Сандански

Phone

+359/882/611 031

Address

Градски парк

Email

Описание

Таверната „Булгаре“ (120 седишта) го нуди кулинарското богатство на бугарската кујна и најдобрите јадења од балканскиот регион. Уреден е во типичниот за регионот домашен преродбенски стил, со кој клиентите имаат можност да го допрат бугарскиот фолклор, начин на живот и култура. Оркестарот на клиентите им го подарува најдоброто од бугарските и

балкански фолклор. Тој нуди широк избор на локални и светски познати вина и пијалоци.

градот Сандански

Интерхотел Сандански****

Адреса: Градски парк

Телефон: +359/882/611 031

http://interhotelsandanski.bg/

Работно време

monday-friday
09.00 - 17.00
saturday
10.00 - 19.00
sunday
Closed
>