Механа „Чинарите”

Механи в Мелник

Phone

+359/893/ 424 281

Address

град Мелник Хотел Чинарите**

Email

Описание

Лоцирана во центарот на градот Мелник, таверната Чинарите има 50 седишта во сала и летна бавча со 50 седишта. Опремен е во типичниот стил на преродбата во регионот. За своите гости нуди специјалитети од бугарската национална кујна и традиционални гозби за регионот, кои може да се комбинираат со мелничко вино.

градот Мелник

Хотел Кинарите**

Телефон: +359/893/ 424 281

http://www.chinarite.cbbbg.com/tavern.html

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>