Warning: session_name(): Cannot change session name when session is active in /home/augmfpow/public_html/sandanskicrossborder.com/mk/wp-content/plugins/theatre/functions/wpt_cart.php on line 22
Семеен хотел „Балевуров”** – Visit Sandanski

Семеен хотел „Балевуров”**

Семеен хотел „Балевуров”**

Описание

Семејниот хотел Балевуров се наоѓа во идеалниот центар на градот Сандански, до ранохристијанската епископска базилика (II-VI) и антички комплекс.

Член на: СХТТ – Сандански

Хотелски дел: 15 двокреветни соби, 3 студија

Карактеристики: Wi-Fi

Барови:

Класичен ресторан со летна градина

Удобства

Развлечения