Соло

Информация

 • Екшън
 • USA 2018
 • без ограничения
 • 90 минути
 • 8 лв.

Описание

 • Качете се на Милениумскиот сокол и тргнете на патување
  до галаксија далеку, далеку со Solo: A Star Wars Story
  – сосема нова авантура за најомилениот одметник во галаксијата.
  Преку низа смели подвизи во темниот и опасен подземен свет,
  Хан Соло го запознава својот иден копилот, моќниот Чубака,
  и наидува на озлогласениот коцкар Ландо Калисијан во авантура,
  што ќе го постави патот за еден од најнетипичните ликови од сагата „Војна на ѕвездите“.

Activity Video