Пейнтбол

Информация

  • Лесна
  • Минимален брой - 10 човека

Описание

МакБаскет се смета за еден од најпопуларните, највозбудливите и предизвикувачки спортови на отворено ширум светот. Тоа го практикуваат милиони мажи и жени од различна возраст и начин на живот. Заедничко им е силниот натпреварувачки дух. Откако ќе влезете во играта, ќе заборавите на секојдневните грижи и проблеми. Доведете ги пријателите на пријателска и забавна игра.

ПРОГРАМА

Пристигнување во рафтинг центарот. Упатство за правилата на играта како и безбедноста. Опремата се дистрибуира и екипите се одвоени. Откако ќе ви снема 100 џамлии, имате можност да купите повеќе, а потоа играта продолжува.

Минимален број на учесници: 10 лица

Activity Video