Масов детски и младежки колопоход „Не на наркотиците”

Информация

  • Лесна
  • Неопределен брой участници

Описание

Организатори: Спортскиот клуб „Пирински Орел“ на чело со Николај Бојчев, под покровителство на општина Сандански

Кога: октомври

Пат:

Старт – град Сандански, плоштад „Бугарија“.

Прва етапа – град Сандански – село Ново Делчево – село Спатово – село Склаве

Втора етапа – село Склаве – село Ново Делчево – град Сандански

Activity Video