Каякинг

Информация

  • Средна
  • Минимален брой участници - 6

Описание

За луѓето кои сакаат да одат на кајак во регионот на Сандански, ја нудиме оваа можност покрај реката Струма.

За разлика од сплавот, кајакот дозволува помалку луѓе (2 лица) да ја почувствуваат моќта на реката од поблиску.

Времетраењето на веслањето е околу 2 часа.

Минимален број на учесници: 6 лица

Activity Video