Меѓународно рели со теренски возила

Информација

  • Средна

Опис

На почетокот на октомври, во организација на АМС на Македонија и Џип рели спорт Скопје, Берово секоја година е домаќин на меѓународно рели со теренски возила. Настанот се организира на месноста Шушлевец, на патека која е специјално подготвена за потребите на релито.